Ştiri
Maraton al vieții de liceu la Nickelodeon

Bella şi Bulldogii

Maraton al vieții de liceu la Nickelodeon

Actrița Brec Bassinger aduce povestea vampirilor și dulăilor într-un maraton de comedie

Tocmai pentru că nu este o zi de școală, Nickelodeon o aduce pe una dintre cele mai îndrăgite actrițe în această duminică, 28 februarie, într-un maraton de comedie ce prezintă nebuniile vieții de liceu prin episoadele din serialul favorit, Bela și Buldogii și premiera filmului Vampirul înşelător (Liar, Liar Vampire)

Vampirul înşelător prezintă povestea unui tânăr care vine la un nou liceu și este bănuit că ar fi vampir. Suspiciunile sunt lansate de două colege din liceu și, odată ce își dă seama de zvon, tânărul intră în pielea personajului și cu ajutorul prietenului său își propune să păcălească toată școala. Filmul a fost lansat anul trecut și a făcut furori cu atât mai mult cu cât este o parodie fină și foarte amuzantă a bine-cunoscutei saga Amurg, având toate elementele deja clișeu cu care vampirii sunt portretizați în lumea filmului.

Într-una din scenele în care Vi, interpretată de Brec Bassinger, îl sărută pe Davis Pell, tânărul bănuit că ar fi vampir, s-a folosit o dublură pentru că actrița și-a dorit ca primul ei sărut să fie al ei personal, și nu pentru un rol.

Așteptarea înaintea filmului va fi cu atât mai mare cu cât înainte vor rula seriale Bella și Buldogii în care Brec Bassinger, actrița principală din Vampirul înşelător, ajunge în acest serial de la a fi majoretă la a fi fundaș în echipa de fotbal american a școlii.

Viața de liceu nu fost niciodată mai incitantă!

Nickelodeon, duminică, 28 februarie 2016
episoade Bella și Buldogii – 14:00
Liar, Liar Vampire – 17:20
precedent Înapoi la lista Următorul