Ştiri
Adevărul despre SpongeBob Pantaloni Pătrați

SpongeBob Pantaloni Pătraţi

Adevărul despre SpongeBob Pantaloni Pătrați

Tot ce nu știați despre SpongeBob Pantaloni Pătrați

Oare cine trăiește într-un ananas în adâncurile mării? Nimeni altcineva decât SpongeBob Pantaloni Pătrați. Alături de el îi găsiți pe Calamar, Gary, Patrick, Sandy, Krabs, Plankton și Karen soția computer. Din 1999, seria Nickelodeon a dominat cultura desenelor animate și a creat și două filme de succes. Luați un Krabby Patty și scufundați-vă sub valuri pentru a explora lucruri pe care probabil nu le știați despre SpongeBob Pantaloni Pătrați.

 A fost creat de un biologist marin

Creatorul SpongeBob este Stephen Hillenburg. El a absolvit Universitatea de Stat din Humboldt în 1984 cu o diplomă în biologie marină.

 

SpongeBob Pantaloni Pătrați nu a fost numit mereu SpongeBob Pantaloni Pătrați

La început personajul a fost numit SpongeBoy, iar desenul numindu-se SpongeBoy Ahoy. Însă până a ajuns să-i învețe numele, acesta a fost brevetat de o firmă de mopuri.

 

SpongeBob Pantaloni Pătrați are 30 de ani

Se spune că ziua de naștere a lui SpongeBob este 14 iulie 1986, ceea ce înseamnă că ar fi avut 13 atunci când emisiune a fost difuzată în 1999 și acum el are 30 de ani. Cel puțin asta știm dintr-un episod în care telespectatorii primesc o imagine a permisului de conducere.

 

Există o adevărată ciupercă numită SpongeBob

Deoarece este în formă de burete de mare și este un membru actual al genului Spongiforma, cercetătorii au crezut că ar fi distractiv să îl numească SpongeBob.

 

Este difuzat de cel mai mult timp pe Nickelodeon

 

Nickelodeon a difuzat 201 de episoade între anii 1999 și 2011, și chiar redifuzările se situează încă printre clasificările de top.

precedent Înapoi la lista Următorul