Ştiri
7 lucruri pe care nu le ştiai despre Victoria Justice

Victoria: în lumina reflectoarelor

7 lucruri pe care nu le ştiai despre Victoria Justice

Încă din copilărie, Victoria Justice a ştiut că vrea să devină actriţă. După câteva roluri mai mici Tori a jucat în serialul Zoey 101, reuşind astfel să intre în atenţia producătorilor, iar în anul 2010 a primit rolul principal în Victoria în lumina reflectoarelor.

Deşi serialul s-a încheiat în 2013, cariera Victoriei merge înainte. În ultimii ani, vedeta a cucerit Hollywood-ul cu vocea ei fermecătoare şi a jucat în mai multe filme şi seriale, printre care Eye Candy, Get Squirrely şi The Rocky Horror Picture Show, care va apărea în cinematografe în acest an.

Iată şapte lucruri pe care probabil nu le ştiai despre Tori:

1. Primul ei rol a fost într-o reclamă la Ovaltine, o băutură populară în SUA.

2. Primul ei sărut a avut loc pe scenă, în faţa unui public numeros şi a camerelor de filmat! Norocosul a fost actorul Cole Sprouse, pe care Tori a trebuit să-l sărute într-un episod din The Suite Life of Zack and Cody.

3. În tinereţe, Tori a fost mare fan al trupei NSYNC, iar Lance Bass era preferatul ei. Într-un interviu acordat unei publicaţii americane actriţa a declarat că avea chiar şi un inel cu Lance.

4. Întrebată care a fost cel mai ciudat costum de Halloween, Tori le-a povestit reporterilor că odată s-a deghizat într-o sticlă de ketchup.

5. SpongeBob Pantaloni Pătraţi este desenul ei preferat.

6. Una dintre cele mai mari dorinţe ale ei este ca, într-o zi, să lucreze cu celebra actriţă Meryl Streep.

7. Serialul Victoria: în lumina reflectoarelor a fost scris special pentru ea! Realizatorii acestuia au considerat că Tori e atât de talentată şi plină de farmec încât merită propria ei emisiune.

Serialu poate fi urmărit şi acum la Nickelodeon, fiind una dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale adolescenţilor din întreaga lume.

Aşa s-a schimbat Victoria Justice de-a lungul anilor

precedent Înapoi la lista Următorul