Ştiri
SpongeBob în pantaloni lungi!

SpongeBob Pantaloni Pătraţi

SpongeBob în pantaloni lungi!

SpongeBob Pantaloni Pătraţi a apărut pentru prima oară pe micul ecran în anul 1999. De-atunci, fanii Nickelodeon s-au obişnuit cu stilul său unic: pantaloni scurţi, cămaşă albă, cravată roşie, ciorapi albi şi pantofi negri. S-a mai întâmplat să-l vedem în pantaloni rotunzi sau rupţi, fără pantaloni sau chiar într-un frac, dar în cea mai mare parte acest look a rămas neschimbat de-a lungul anilor, la fel ca şi zâmbetul lui copilăros şi contagios.

Ei, ţineţi-vă bine, pentru că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Într-un nou episod din SpongeBob Pantaloni Pătraţi, buretele de mare îşi va schimba garderoba şi va purta... pantaloni lungi! Vestea a cutremurat lumea modei, Hollywood-ul şi, bineînţeles, lumea subacvatică. Şi noi abia ne-am revenit din şoc, dar trebuie să recunoaştem că suntem foarte curioşi să vedem rezultatul.

Din păcate va trebui să mai aşteptăm până când vom putea vedea episodul pe postul nostru, dar până atunci vă invităm să aruncaţi o privire la primele imagini cu SpongeBob în pantaloni lungi, aşa cum au fost publicate în exclusivitate de revista americană Entertainment Weekly:precedent Înapoi la lista Următorul