Ştiri
10 animale ciudate despre care (probabil) nu știai că există

10 animale ciudate despre care (probabil) nu știai că există

De la super drăguț la super ciudat

Cerbul moțat

Găsit în centrul Chinei și în nordul Mynamar, cerbul moțat prezintă o frunză distinctă de păr negru pe frunte (de aici și numele!).

 

Caracatița Dumpo

Acești locuitori ai mării adânci au o aripă proeminentă, care iese în afară de ochii lor laterali, dându-le un aspect de elefant.

 

Gazela girafă

Cunoscută și sub numele de gerenuk, este o specie de antilopă cu gâtul lung, întâlnită în estul Africii.

 

Jerboa cu urechi lungi

Această rozătoare mică este originar din China și din Mongolia, iar habitatul său natural sunt pășunii temperate și deșertul temperat.

 

Lemurul zburător Sunda

Cunoscută sub numele de lemurul zburător, acesta fiind un lucru puțin înșelător, deoarece nu este un lemur și cu siguranță nu poate zbura, Totuși acest animal drăguț poate sări din copac în copac.

 

Diavolul țepos

Diavolul țepos este o șopârlă australiană, care poate crește până la 20 cm în lungime și poate trăi timp de 20 de ani. Diavolul țepos își schimbă culoarea în funcție de temperatură (palid în vreme caldă și închis în vreme rece).

 

Delfinul Irrawaddy

Majoritatea delfiniilor arată destul de prietenoși, dar delfinul Irrawaddy ar putea fi cel mai prietenos dintre toate. Irrawaddy își face casa în apropierea coastelor mării, în estuare și râuri în părți ale Golfului Bengal și Asia de Sud-Est.

 

Glaucus Atlanticus

Glaucus Atlanticus este un melc mic și albastru nativ în Oceanul Indian și Pacific.

 

Furnica panda

E un furnică. Arată ca o panda. Ce nu-ți place?

 

Lupul cu moață

În timp ce se pare că este un mix între o vulpe și un lup, lupul cu moață este de fapt și este singura specie din genul Chrysocyon. Lupul se găsește în mai multe țări din America de Sud, printre care Brazilia, Argentina, Paraguay, Peru și Bolivia.

precedent Înapoi la lista Următorul