Ştiri
Ești un mic inventator? Testează-ți ideile în noul concurs Nickelodeon!

Ești un mic inventator? Testează-ți ideile în noul concurs Nickelodeon!

Cu ocazia Zilei Copiilor Inventatori și a premierei noului sezon al serialului The Game Shakers

Cu ocazia Zilei Copiilor Inventatori și a premierei noului sezon al serialului The Game Shakers (noi episoade în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 18.15), Nickelodeon lansează un nou concurs adresat celor mici. Înscrierile încep pe 22 ianuarie și durează până pe 4 februarie (până la miezul nopții/ ora 00:00). Premiile sunt cinci pachete cu cadouri personalizate Nickelodeon.

Tot ce au de făcut copiii pentru a le câștiga este să trimită o descriere verbală, un desen sau o fotografie a unui produs inventat de ei la info@nickelodeon.hu (adresa unică este valabilă pentru concursul din România și Ungaria) până pe 26 ianuarie. Micii inventatori trebuie să precizeze și ce scop servește produsul, și de unde a venit ideea.

Între 6 februarie 2018 și 9 februarie 2018, un juriu profesionist va selecta cei cinci câștigători, membrii acestuia punctând ideile înscrise cu note de la 1 la 10 în funcție de imaginație, fantezie, unicitate și creativitate. Tot pe 9 februarie vor fi anunțați câștigătorii. Mult succes!

Nu uitați: Ziua Copiilor Inventatori este sărbătorită pe data aniversării celebrului om de știință Benjamin Franklin, creatorul ochelarilor bifocali și al paratrăsnetului. Mai mult, la doar 12 ani a inventat labele de înot. Toate aceste inovații îl fac modelul ideal pentru juniorii pasionați de știință.

precedent Înapoi la lista Următorul